pabork Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 może było by warto stworzyć ogólnopolską mapę lotnisk RC? jadąc na wakacje bardzo łatwo można by się zorientować gdzie latać uzupełniłem kilka miejsc we Wrocławiu i okolicach, dodajcie swoje i podajcie temat dalej : mapa lotnisk RC w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 jak sie dodaje tĄ SZPILECZKE ???? dodalbym do tego kozią górke kolo bolesławca i lotnisko w krzywej 3km pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 trzeba mieć konto/zarejestrować się w google - niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No to i ja od siebie wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 myślałem też żeby w swojej okolicy wrzucić jakiś namiar na siebie np gg - co Wy na to? można by wtedy się łatwo spiknąć na latanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ok ale jak edytowac tą mape? mój nick tam to robertfel1@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 logujesz się do konta google i powinien pojawić się przycisk "edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 no wciskam i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 w lewym górnym rogu mapy pojawiają sie 4 ikonki, w tym "dodaj oznaczenie miejsca" i "rysuj kształt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 w lewym górnym rogu mapy pojawiają sie 4 ikonki, w tym "dodaj oznaczenie miejsca" i "rysuj kształt" u mnie czegos takiego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja dorzuciłem trochę z okolic Raciborza lotnisko modelarskie i trzy miejscówki do polatania na zboczu pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 wielkie dzięki - widać, że to ma sens prosiłbym nie śmiecić pustymi szpileczkami i kształtami - opis obowiązkowy edytując mapę - gdy zobaczycie wpis bez opisu - usuńcie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Na lotnisku w Jeleniej Górze mamy dwie miejscówki. Jedna niedaleko hangarów (obok tor dla samochodów RC), druga po przeciwnej stronie lotniska, w samym rogu (wjazd koło stacji meteo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 umieścisz na mapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Tak, już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Dodałem 2 miejsca dla lotników i rajdowców w Nowym Targu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Dodałem lotnisko w okolicach Wadowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Dodałem lądowisko AZT na lotniczej w Tarnowie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dodalem kilka miejsc w okolicy Krakowa EDIT jeszcze klif w Chlapowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Kamil_RC: nawet nie wiedziałem, że koło gierałtowic jest takie fajne lotnisko. Moja firma ma ośrodek wędkarsko-wypoczynkowy w gierałtowicach, więc mógłbym czasem wpaść na weekend. Są jakieś zasady korzystania z lotniska? Trzeba jakąś zgodę? Swoją drogą szukam lotniska na spaliniaki w okolicach Bielska-Białej. Tylko to powstrzymuje mnie od budowy jakiejś "pierdziawki". Domalowałem Trzy Lipki w Bielsku-Białej. Niezbyt strome wzgórze. Teren Miejski odwiedzany przez miejscowych ale jest sporo miejsca do latania szybowcami lub małym elektrykiem bez kolidowania ze spacerowiczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.