Skocz do zawartości

modelarska mapa Polski

pabork

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może było by warto stworzyć ogólnopolską mapę lotnisk RC?

jadąc na wakacje bardzo łatwo można by się zorientować gdzie latać :)

uzupełniłem kilka miejsc we Wrocławiu i okolicach,

dodajcie swoje i podajcie temat dalej :

mapa lotnisk RC w Polsce

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

myślałem też żeby w swojej okolicy wrzucić jakiś namiar na siebie np gg - co Wy na to?

można by wtedy się łatwo spiknąć na latanko :D

Opublikowano

wielkie dzięki - widać, że to ma sens

prosiłbym nie śmiecić pustymi szpileczkami i kształtami - opis obowiązkowy :)

edytując mapę - gdy zobaczycie wpis bez opisu - usuńcie proszę

Opublikowano

Na lotnisku w Jeleniej Górze mamy dwie miejscówki. Jedna niedaleko hangarów (obok tor dla samochodów RC), druga po przeciwnej stronie lotniska, w samym rogu (wjazd koło stacji meteo).

Opublikowano

Kamil_RC: nawet nie wiedziałem, że koło gierałtowic jest takie fajne lotnisko. Moja firma ma ośrodek wędkarsko-wypoczynkowy w gierałtowicach, więc mógłbym czasem wpaść na weekend. Są jakieś zasady korzystania z lotniska? Trzeba jakąś zgodę?

Swoją drogą szukam lotniska na spaliniaki w okolicach Bielska-Białej. Tylko to powstrzymuje mnie od budowy jakiejś "pierdziawki".

Domalowałem Trzy Lipki w Bielsku-Białej. Niezbyt strome wzgórze. Teren Miejski odwiedzany przez miejscowych ale jest sporo miejsca do latania szybowcami lub małym elektrykiem bez kolidowania ze spacerowiczami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.