Jump to content

modelarska mapa Polski

pabork

Recommended Posts

Posted

może było by warto stworzyć ogólnopolską mapę lotnisk RC?

jadąc na wakacje bardzo łatwo można by się zorientować gdzie latać :)

uzupełniłem kilka miejsc we Wrocławiu i okolicach,

dodajcie swoje i podajcie temat dalej :

mapa lotnisk RC w Polsce

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Posted

jak sie dodaje tĄ SZPILECZKE ???? dodalbym do tego kozią górke kolo bolesławca i lotnisko w krzywej 3km pas

Posted

myślałem też żeby w swojej okolicy wrzucić jakiś namiar na siebie np gg - co Wy na to?

można by wtedy się łatwo spiknąć na latanko :D

Posted

w lewym górnym rogu mapy pojawiają sie 4 ikonki, w tym "dodaj oznaczenie miejsca" i "rysuj kształt"

Posted
w lewym górnym rogu mapy pojawiają sie 4 ikonki, w tym "dodaj oznaczenie miejsca" i "rysuj kształt"

u mnie czegos takiego nie ma

Posted

wielkie dzięki - widać, że to ma sens

prosiłbym nie śmiecić pustymi szpileczkami i kształtami - opis obowiązkowy :)

edytując mapę - gdy zobaczycie wpis bez opisu - usuńcie proszę

Posted

Na lotnisku w Jeleniej Górze mamy dwie miejscówki. Jedna niedaleko hangarów (obok tor dla samochodów RC), druga po przeciwnej stronie lotniska, w samym rogu (wjazd koło stacji meteo).

Posted

Kamil_RC: nawet nie wiedziałem, że koło gierałtowic jest takie fajne lotnisko. Moja firma ma ośrodek wędkarsko-wypoczynkowy w gierałtowicach, więc mógłbym czasem wpaść na weekend. Są jakieś zasady korzystania z lotniska? Trzeba jakąś zgodę?

Swoją drogą szukam lotniska na spaliniaki w okolicach Bielska-Białej. Tylko to powstrzymuje mnie od budowy jakiejś "pierdziawki".

Domalowałem Trzy Lipki w Bielsku-Białej. Niezbyt strome wzgórze. Teren Miejski odwiedzany przez miejscowych ale jest sporo miejsca do latania szybowcami lub małym elektrykiem bez kolidowania ze spacerowiczami.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.