ECO400 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 "... model to tylko przedmiot, inne rzeczy są w życiu ważniejsze..." zgadnij czyje to słowa :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 ECO400 nie czepiaj sie Wazne ze zrobilem nim 2 loty i mem radoche :devil: Zareaz id ena kolejne 2 tylko sie pakiet naladuje i filmik nakrece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Nooo nareszcie będzie dowód ze to cudo lata!!!! a nie tylko fotki z podłogi w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 dzis nakrece 2 filmu jeden z ziemi drugio z lotu ptaka ;)laduje sie abteria ale nadal nie wiem jak zamocowac komroke do modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 J na Twoim miejscu bym dał fona pod skrzydło i wytrymował w locie lotki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 dzis przezylem chcwile grozy...Latalem sobie spokojnie jedno koleczko,drugie,trzecie itd..Powolne loty..Ale zawial wiateek wiec zakontrowlaem lotkami....i nagle patrze a model odwraca sie an pelceki i zmieza ku matce ziemi...Wiec odruchowo oddalem drag steryu wysokosci i ladowlaem na pleckach...Gdy podeszlem do mdoelu okazalo sie ze dzwignie lotek ie wytzymaly(klejone na Uh) i polalam l sie statecznik pionowy...Nie wiem czym to pokleic (te dzwignie)UH tego nie lapie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 dzwignie przyklej na polimerowy lub zywice epoksydową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 no wlasnie a chcialem isc za chile latac..Polimer schnie 2 lata a nie mma zywicy..trudno musze kupic dzis albo jutro zywice 5 min przyda sie na przyszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Też miałem kiedyś taką przygode w lotkami, że wyrwało dźwigienki, sposób mocowania jest źle przemyslany ! Ja zabezpieczyłem sie na przyszłość w taki sposób, że kupiłem dźwigienki takie, które przechodzą na wylot i są skręcane. Pomogło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 niestety model aktualnie lezy u mnie wpokoju bez dziobu...Efekt zablokownaia sie serva lotki na max wychyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ech coś pechowy to model dla Ciebie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 niestety...Model chyba oge polecic kazdemy gdyz jest latwy w pilotarzu a akrobacjje tez wykonuje..Ale tlko chyba ja mam takiego pecha z nim.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.