Ryszard58 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Mam wrażenie, że dział na forum poświęcony modelom redukcyjnym został stworzony głównie dla Kolegi. Kolejny ładny model. Bardzo fajnie byłoby zrobić w takim malowaniu latający RC :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mam wrażenie, że dział na forum poświęcony modelom redukcyjnym został stworzony głównie dla Kolegi. Kolejny ładny model. Bardzo fajnie byłoby zrobić w takim malowaniu latający RC :-) No to mnie zaszczyt kopnął ale na poważnie to wstawiam modeliki z myślą ze może któryś z nich będzie inspiracją do zrobienia RC .klejenie to terz taki substytut latania modelami ,na który teraz brakuje czasu ,a dotego dochodzi jeszcze problem z samym lataniem , bo w Krakowie tam gdzie tylko można deweloperzy kładą swoje łapska i zabudowują szkaradami z betonu grunty gdzie można by było polatać . A co do modelu Jaka -18 to znalazłem filmik takowego ale nie z Polski .U nas też isnieje taki ale w barwach cywilnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Tym ,,cywilnym,, latał Witek Stefański w F4C,dawno temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Tak ,zgadza się .nawet gdzies na stronach sa zdjęcia tego modelu i prawdopodobnie film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi