Ryszard58 Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesla Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Mam wrażenie, że dział na forum poświęcony modelom redukcyjnym został stworzony głównie dla Kolegi. Kolejny ładny model. Bardzo fajnie byłoby zrobić w takim malowaniu latający RC :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryszard58 Posted March 3, 2017 Author Share Posted March 3, 2017 Mam wrażenie, że dział na forum poświęcony modelom redukcyjnym został stworzony głównie dla Kolegi. Kolejny ładny model. Bardzo fajnie byłoby zrobić w takim malowaniu latający RC :-) No to mnie zaszczyt kopnął ale na poważnie to wstawiam modeliki z myślą ze może któryś z nich będzie inspiracją do zrobienia RC .klejenie to terz taki substytut latania modelami ,na który teraz brakuje czasu ,a dotego dochodzi jeszcze problem z samym lataniem , bo w Krakowie tam gdzie tylko można deweloperzy kładą swoje łapska i zabudowują szkaradami z betonu grunty gdzie można by było polatać . A co do modelu Jaka -18 to znalazłem filmik takowego ale nie z Polski .U nas też isnieje taki ale w barwach cywilnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiator Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Tym ,,cywilnym,, latał Witek Stefański w F4C,dawno temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryszard58 Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 Tak ,zgadza się .nawet gdzies na stronach sa zdjęcia tego modelu i prawdopodobnie film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts