Eksperymentator Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Witam serdecznie. Modelarstwem interesowałem się od gimnazjum, z tym że zawsze teoretycznie. Ponieważ dzisiaj dotarł do mnie zakupiony ostatnio okazyjnie model Wicherek RC10 wraz z nadajnikiem Hitec flash 5, postanowiłem założyć tu konto i uważam że to właśnie dzisiaj jest ten symboliczny dzień rozpoczęcia przygody z modelarstwem. Zawodowo jak i hobbystycznie zajmuję się elektroniką. Z zainteresowań to także chemia, a i lubię trochę pograć na pianinie Bardzo ucieszyłem się na wieść, że zaledwie kilka kilometrów ode mnie spotyka się grupa pasjonatów modelarstwa na lotnisku w Nowej Wsi. Po przeczytaniu pierwszego postu w tym dość rozwlekłym już temacie, dostrzegłem cień szansy że mój pierwszy model nie rozpadnie się podczas mojego dziewiczego lotu powodzenia wszystkim! Kęcka ekipo - liczę że już niedługo będzie nam dane razem polatać - pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz D. Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Witaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts