Bonczek Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Moi Drodzy, nieśmiało rozważam powrót do modelarstwa RC po mniej-więcej dziesięcioletniej przerwie. Obecnie mieszkam w Warszawie, pochodzę z Lubartowa, który odwiedzam średnio raz w miesiącu. Przez ostatnie 10 lat zajmowałem się głównie figurkowymi grami bitewnymi i malowaniem malutkich ludzików. Chyba starość mnie dosięgła bo od jakiegoś czasu zacząłem ponownie przychodzić na spotkania modelarzy kartonowych, a i w ubiegłą sobotę odwiedziłem Lubartowskie lotnisko Nie chciałbym zaśmiecać naszego foruma, dlatego też byłbym bardzo wdzięczny za kontakt z osobą, która chciałaby odpowiedzieć mi na kilka nurtujących pytań (planuję na powrót zacząć od jakiegoś niedużego elektryka z EPP) i pomóc w pierwszych, po powrocie, wyborach. Pozdrawiam serdecznie! Maciej
Tomasz D. Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Prosił bym Cię o uzupełnienie danych w profilu. Patrz regulamin.
qba Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Nie chciałbym zaśmiecać naszego foruma, dlatego też byłbym bardzo wdzięczny za kontakt z osobą, która chciałaby odpowiedzieć mi na kilka nurtujących pytań (planuję na powrót zacząć od jakiegoś niedużego elektryka z EPP) i pomóc w pierwszych, po powrocie, wyborach. Jest dział dla każdego pytania - http://pfmrc.eu/index.php?/forum/39-od-czego-zacz%C4%85%C4%87/
Bonczek Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Tomku, już uzupełniłem. Musiałem poprzednim razem nie zapisać zmian. Kuba, dzięki za cynk, będę działał Pozdrawiam! Bonk
Rekomendowane odpowiedzi