Bonczek Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Moi Drodzy, nieśmiało rozważam powrót do modelarstwa RC po mniej-więcej dziesięcioletniej przerwie. Obecnie mieszkam w Warszawie, pochodzę z Lubartowa, który odwiedzam średnio raz w miesiącu. Przez ostatnie 10 lat zajmowałem się głównie figurkowymi grami bitewnymi i malowaniem malutkich ludzików. Chyba starość mnie dosięgła bo od jakiegoś czasu zacząłem ponownie przychodzić na spotkania modelarzy kartonowych, a i w ubiegłą sobotę odwiedziłem Lubartowskie lotnisko Nie chciałbym zaśmiecać naszego foruma, dlatego też byłbym bardzo wdzięczny za kontakt z osobą, która chciałaby odpowiedzieć mi na kilka nurtujących pytań (planuję na powrót zacząć od jakiegoś niedużego elektryka z EPP) i pomóc w pierwszych, po powrocie, wyborach. Pozdrawiam serdecznie! Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Prosił bym Cię o uzupełnienie danych w profilu. Patrz regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Nie chciałbym zaśmiecać naszego foruma, dlatego też byłbym bardzo wdzięczny za kontakt z osobą, która chciałaby odpowiedzieć mi na kilka nurtujących pytań (planuję na powrót zacząć od jakiegoś niedużego elektryka z EPP) i pomóc w pierwszych, po powrocie, wyborach. Jest dział dla każdego pytania - http://pfmrc.eu/index.php?/forum/39-od-czego-zacz%C4%85%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Tomku, już uzupełniłem. Musiałem poprzednim razem nie zapisać zmian. Kuba, dzięki za cynk, będę działał Pozdrawiam! Bonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Zatem witaj na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi