Jarek1925 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam, Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć gdzie latacie w okolicach Lublina, do domu mam około 30km i tam jest gdzie latać ale może jest jakieś miejsce gdzie jest bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam, Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć gdzie latacie w okolicach Lublina, do domu mam około 30km i tam jest gdzie latać ale może jest jakieś miejsce gdzie jest bliżej Takie miejsce to Radawiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Do tego Lubartów i Radzyń Podlaski. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doncarlo Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 A gdzie w Lubartowie latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 http://www.rcwings.prv.pl/ Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi