endriuRC Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam serdecznie, planuję w moim szybowcu 3,6m Grob G-103C z firmy Reichard zrobić zaczep do holowania, Chcę zakupić zaczep do modeli powyżej 4,5m ze sklepu Nastik. I teraz mam pytanie jak to w dobry sposób zatwierdzić do kadłuba ? mam obcięty przód kadłuba i będę go doklejał. Podeślijcie zdjęcia jak wy macie to zrobione z góry dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To Ci wszystko wyjaśni a przy okazji google nie gryzie http://www.scalesoaring.co.uk/VINTAGE/HintsTips/Articles/TowReleases/FittingRelease.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 A żeby ten hak się trzymal to mikrobalonem to zakleić wokół ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi