Gość slawekmod Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Pogadaj z Riku, myślę, że w razie czego dzień czy dwa poczeka zamówienie na Ciebie.Z mojego punktu widzenia niewygodne jest, że mają odbiór do 17, ale cóż...przynajmniej są bliżej metra niż Modelarnia. Z Mokotowa przy Woronicza na Bitwy mam 3,5km, spróbuję zaatakować jutro ten sklep. Jak mi się nie uda to zadzwonię do Riku. Te 5 sztuk balsy 1.5mm to nie jakaś ogromna ilość ale skutecznie blokuje ukończenie Su29 a gdybym zamówił z dostawą do domu w Ostrowcu to musiałbym dopłacić 50% wartosci balsy za przesyłkę. Wsiądę w Helmutwagena (WV) i pojadę po tą balsę spalając LPG za 5zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Od jakiegoś czasu tylko w Riku kupuję paliwo (jest najtańsze) i jak zwykle złożyłem zamówienie przez internet i następnego dnia miałem osobiście odebrać. W chwili gdy wychodziłem z domu do sklepu zadzwoniła do mnie sympatyczna pani i poinformowała mnie że niestety paliwa które zamówiłem (MT Duraglo 2,5l) już niema, to znaczy jest ale w dwukrotnie większych bańkach (5l) i w związku z tym zaproponowała mi baaardzo korzystną cenę na którą z wielką ochotą się zgodziłem. Dopłacając kilka złotych mam 2x więcej paliwa. I żeby była jasność nie jestem jakiś hurtownikiem moje zakupy tam to kwoty pomiędzy 50 a 100 pln. Poprzednim razem sprowadzali dla mnie sprężynki do iglicy od OS-a za 15pln 3 sztuki. Sklep jet według mnie najlepszym sklepem z jakim miałem do czynienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Odsyłałem ostatnio odbiornik do serwisu w Riku. W ten sam dzień, który doszedł, otrzymałem telefon, że jutro zostanie wysłany do mnie nowy. Bałem się, że będę czekał min. 2 tygodnie, a okazało się, że wystarczyło kilka dni! Jak dla mnie super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Wszystko spoko, ale jak kupuje się pierdoły za kilkanaście złotych to widać, że kobiecie się nie chce na dół zejść i coś pod nosem marudzi i przeklina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja muszę bardzo pochwalić ten sklep za jego podejście do rozpatrywania reklamacji. Trzykrotnie pod rząd odsyłałem do Nich wadliwy towar (zakupiony w innym sklepie) i po ok. tygodniu miałem z powrotem u siebie nowy. Dodam że zawsze jest od Nich telefon z informacją co i jak i przynajmniej trzymają się własnych terminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 "Trzykrotnie pod rząd odsyłałem do Nich wadliwy towar " to już daje do myślenia.... ale to tylko moje przemyślenie gdyż nigdy u nich zakupów nie robiłem i po tym co tu przeczytałem, zostanę przy abc-rc. Wiele zakupów - pełna satysfakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To że odsyłałem towar trzykrotnie to raczej zasługa samego towaru a konkretnie regulatora E-max 25A i jego jakości. Tu chciałem raczej ich pochwalić za podejście i szybkość rozpatrywania rekalmacji, gdzie indziej zarzyło się że musiałem sie wręcz dopraszać o jakąklwiek informację nt. odesłanego towaru a sama reklamacja trwała 4 tygodnie. Tak na marginesie, do abc-rc też odsyłałem trzykrotnie po rząd regulator Budget 40A bo nie działał hamulec, co w elektroszybowcu jest sprawą istotną ale u nich też jest szybko rozpatrywana reklamacja, z tym że po trzeciej reklamacji zwrócili mi kasę bo stwierdzili że cała seria ma tą wadę natomiast co do cen to nie są jeszcze orłami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek74 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 bardzo polecam, kupowalem u nich telemetrie Hiteca rok temu i zgubilem paragon a GPS padl, po wyslaniu maila w ciagu godziny dostalem zwrotnego ze moge wysylac bez paragonu bo widza w systemie ze kupowalem podobnie z zamowieniami, godzine po kliknieciu zamow mam maila ze wyslali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.