ECO400 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam. Chciałbym zacząć swoją przygodę z modelami 3D z epp. Chciałbym aby model był dla całkowitego laika jeśli chodzi o 3D. (znudziło mi się latanie Gientolkiem ) Chciałbym aby model był prosty w budowie i aby był jednopłatem.(2 płat mi sie nie podoba :roll: ) Trafiłem na taką stronkę i mam dylemat jaki model wybrać. Proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 knuffel albo liptonic :] no ewentualnie bling bling ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A coś z dwu-płatów ? Troll będzie dobry? - ładnie wygląda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wygląd to nie wszystko polecam Magme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Gdzie można znaleźć to cudo ? - na tej stronce co podał ECO nie ma tego modelu . Google też nic specjalnego nie podaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja swojego czasu zbudowałem trolla.Model prosty w budowie.Nie pamiętam tylko skąd wziąłem plany ale chyba ktoś mi je dał.Jak coś daj znać poszukam tego kogoś :wink: P.S Model latał bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=972 jest to ten sam model tylko pod inną nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jeżeli chcesz coś do nauki akrobacji z EPP to polecam "Runner" http://mixmodel.esco.pl/product_info.php?products_id=890 Duży model 100cm rozpiętości przy niskiej wadze 370g powoduję bardzo przyjemne latanie do nauki, a co jest ważne prawie nie zniszczalny. Jedynie co to należy zamiast wzmocnień z aluminium dać węglowe i zmienić zawiasy w lotkach (to ważne) Ja osobiście go męcze od kilku miesięcy i po wielu kretach nadal jest w dobrej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 mozesz rówież zbudować model z SAU "34mk2" jak mu dasz tyle wyważenie to idealny do 3D czas budowy od zera ok 2-3 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wygląd to nie wszystko polecam Magme Jak coś posiadam plany Magmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam. Postanowiłem zrobić Kunffel V2 8) Mam do dyspozycji pakiety 800mah 2s 20C oraz regiel MAG 8 12A Możecie mi doradzić jaki niedrogi silnik dobrać to tego modelu :?: Najlepiej z UH. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 silnik: TURNIGY 2204-14T 19g Outrunner regiel TowerPro 9g w12A serwa HXT500 5g / .8kg / 10sec Micro Servo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ooo dzięki za tak szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kwasiu plany posiadam i to nawet magmy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kwasiu plany posiadam i to nawet magmy 2 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam. A mógłbym zobaczyć tego Magma i Magma 2 :?: Pozdrawiam. PS: Jak by co to to jest mój mail dawid_lewandowski@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 plany poszły tam jest magma 1 i 2 i jakiś dwupłat. Zdjęcia modeli też są. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kwasiu w jakim programie mam odtworzyć ten plik :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 winrar 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dziex za odpowiedz. PS Kwasiu napisz do mnie na gg to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.