hellios81 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam modelarską brać !!! Latam już długo, ponad 10 lat. W miarę upływu lat moje modele rosły i stawały się coraz bardziej skomplikowane. Nigdy jednak nie miałem z nimi większych problemów. Kretobicia były głównie wina braku umiejętności lub tego, że przekozaczyłem. Teraz stało się inaczej. Pierwszy raz rozbiłem się przez problem sprzętowy którego nie jestem w stanie wykryć. Stąd moja wizyta na tym forum. Jak tylko uzyskam możliwość pisania postów, poproszę was o pomoc .. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Uzyskasz możliwość pisania postów jak dostosujesz awatar do regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios81 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 OK zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi