modelpiotrek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam Zapraszam serdecznie lataczy i nie tylko na pokazy modeli latajacych RC w Raciborzu Poprzez pokazy chcemy pokazać w naszym mieście że nie tylko latamy modelami wolnolatającymi ale również RC pokazy są organizowane przy kanale ulga na naszym modelarskim lotnisku (obok Auchana) w piatek o godz 16.00 Chętnych do polatania zapraszam serdecznie(proszę o kontakt mailowy modelpiotrek@poczta.onet.pl) Z naszej strony zapewniam skoszona trawę na lotnisku coś ciepłego do zjedzenia,zimnego do picia:) oraz wspaniałe towarzystwo:) pozdrawiam serdecznie Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam W końcu wpadnę zobaczyć loty Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zapraszam serdecznie:)!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam Serdecznie Chciałem podziękowac wszystkim modelarzom latającym z Rybnika ,Radlina,Głubczyc , Wodzisławia oraz z Raciborza i tym co oglądali za przybycie do Raciborza i stworzenie wspaniałego spektaklu modelarskiego:) Wspaniałe modele PZL P11c Piotra (3m rozpietości), Katana S która w rękach Mariana Chentosza dała wspaniały pokaz akrobacji 3D z dymem oraz sliczny Edge 540 w rekach Tomka wyczyniał cuda oraz wiele innych modeli akrobatów,szybowców,trenerków stworzyły niezapomnianą atmosferę. zapraszam wszystkich za rok juz na o wiele wiekszy piknik modelarski w Raciborzu pozdrawiam serdecznie Piotrek Szymański fotki postaram się dodac w najbliższym czasie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Piotrek, fotki dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jutro Sławku dzisiaj jestem po PŚ w F1E i ledwo chodzę machnąłem piwo i mam odlot:) Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Wspaniałe modele PZL P11c Piotra (3m rozpietości) czyli Piotr juz naprawił silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Wspaniałe modele PZL P11c Piotra (3m rozpietości) czyli Piotr juz naprawił silnik Ale ten o którym pisze jest na dzień dzisiejszy jakby trochę"zalany" poczekajcie aż mu przejdzie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ledwo chodzę machnąłem piwo i mam odlot:) Bo strażaki to ................. ty już wiesz co tu powinno być dawaj fotki i logi z wario !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Kilka fotek. Lepszych nie mam :jupi: Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No to ja też coś od siebie dorzucę. Fotki nie są najlepszej jakości - wszystko pod słońce. Piotrze - pokazy jak najbardziej udane !! Za organizację - 5. Powodzenia przy następnych edycjach !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dziekuję za miłe słowa i za wstawienie za mnie fotek miałem dwa PŚ w F1E i nie miałem czasu żeby powstawiac swoje, zresztą czekam jeszcze na dostarczenie fotek, pewnie będą jeszcze ciekawsze 1.Zbyszek i jego Firma REVOC 2.Piotr i PZL P11c 3. Marian i Katana S 4.Tomek i EDGE 540 5.Krystian i F3A od Seby 6.Wielkie nocne sprzątanie:) Narazie niestety tylko tyle , niektóre zdjecia sie powtarzają ale warte są ponownego oglądnięcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 No pięknie pięknie z załączonych fotek widać że była całkiem fajna imprezka , ładne modele , pogoda też niczego sobie więc chyba polataliście do bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Czy do bólu to nie wiem:) ja nie zdążyłem:) za rok planujemy zrobic juz piknik modelarski a nie pokazy i na pewno będzie to sobota lub niedziela a godz rozpoczęcia to około 12 a nie jak teraz 17 W tym roku zrobilismy pokazy ktore poprzedzały nasze PŚ w F1E w następnym będzie to impreza już osobna całodniowa i mam nadzieję że frekwencja będzie jeszcze większa i wśród modelarzy i ludzi oglądających Poprostu w tym roku był to nasz początek:) Jeszcze raz Dziękuję Wszystkim za przybycie !!!!!! pozdrawiam Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.