CichyBart Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Z racji zajęć prowadzonych przez moją żonę, przydało by mi się "coś" latającego, puszczającego bańki mydlane Kiedyś była zabawka helikopter buble copter (to ma wylecieć raz na miesiąc na 5 minut). Najchętniej coś do podczepienia do FunCub'a. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Hm... ciekawa sprawa. Dwie opcje: 1. kupic pistolet ktory puszcza banki - wybebeszyc go ze wszystkiego zbednego i podczepic pod model. 2. zrobic samodzielnie system wzorujac sie na opcji 1... dostosowanej do rozmiarow platowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jeszcze jakiś czas temu były pustki, dziś udało mi się zamówić część zamienną do bubble coptera. Po udanej modyfikacji rzucę kilka fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi