Skocz do zawartości

Najwyższy czas na przejście na 2,4GHz :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym się zgodzę, przy czym jeszcze mam standardową wersję EU-LBT czyli tylko D16 i LR12 dla XJT. Na razie tak zostawiam.

Z banggood już jedna przesyłka nie dotarła (miała do 12 dni roboczych, ale w PL zaginęła...). Fakt, odzyskałem kasę (ponad 200zł), lecz zniechęciło mnie to to takich wydatków za granicą.

Opublikowano

To musiales miec niezly niefart. Do tej zrobilem na Bangoodzie prawie 70 zamowien/ Hobbyking tez cos kolo tego i Aliexpress tez i tylko 3 paczki nie dotarly z czego 1 z BG i 1 z HK i 1 z Ali. Za kazdym razem bezproblemowy zwrot kasy lub ponowna wysylka - niestety takie ryzyko, ale oszczednosci sa warte tego.

Zmiana softu/firmware w odbiorniku to 5 minut roboty.

Opublikowano

Hahaha... właśnie żonka mi dzwoniła, że doszła jakaś przesyłka w czarnym opakowaniu...Zamówione 21 marca, 5 kwietnia zaginęła w Warszawie (miał być tracking, którego nie było).

Będę musiał kasę zwrócić :} Ale w końcu pobawię się fr632 :)

Wgranie innej wersji do odbiornika fakt proste, lecz mam już 3 modele i do nich odbiorniki, na razie więcej nie mam zamiaru kupować, więc skoro działa i nie mam potrzeby, to nie ruszam. Na przyszły sezon pewnie rzucę się na nowe modele, to będę aktualizować...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.