adaam Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 czesc. mam 14 lat i dopiero zaczynam z modelarstwem, a wlasciwe jeszcze nie zaczalem ale uzbieralem juz na sky lady i niedlugo bede zamawial. wiec zyczcie mi powodzenia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 wiec zyczcie mi powodzenia No to życzę Ci powodzenia . Witaj. I baw się dobrze :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 witam sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.