Gość slawekmod Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 baterię najtańszy chiński badziew Akurat tu się nie zgodzę bo miałem ten pakiet 3-E MODEL i byłem zadowolony, co prawda ubiłem w krecie jedną celę ale zanim to zrobiłem wylatałem sie na nim.Do tego wcale tani nie był i były tańsze. Najwyraźniej ten zasilacz/ładowarka daje jakieś kulawe napięcie bo pakiet ładowałem prądem 1 A i problemów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 eee.. 3-e mam jedna teraz i dwie zippy-r. Podobny przebieg ładowań, a na zippach-r latam dużo dłużej. No albo pojemność albo napięcie tracą te 3-e... nie sprawdzałem ile shark rozładuje. Ładowane wszystkie sharkiem i balancowane. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 W każdym razie ja byłem zadowolony i pewnie kupiłbym znowu 3E ale już nie latam elektrykami jak kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars2 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Mam pytanie Czy można tą ładowarkę E-SKY EK2-0851 podłączyć do akumulatora samochodowego który ma 12V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars2 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Mam pytanie czy ta ładowarka E-SKY EK2-0851 pobiera prąd stały czy zmienny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 staly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars2 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Dzięki Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Dzięki Robert. To teraz się mu odwdzięcz i kliknij "Pomógł" pod każdym Jego postem z odp. na twoje pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Bo jak nie to moj adwokat Cie dopadnie :rotfl: Spokojnie z tymi pomogl - mam juz kilka, a jak przekrocze 30 to bede musial podatek od darowizny placic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars2 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Wojtek ma rację klikam "pomógł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 To najpierw przeczytaj dokladnie caly watek i kliknij tym, ktorzy pomogli najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.