Grzesiek . Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Mój pierwszy motoszybowiec, czy to dobry wybór na początek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Bardzo ładny model! Jeśli latałeś już płatowcami, a lepiej jakimikolwiek szybowcami to powinno być ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Grześ myślę że zagrzeje u Ciebie dłużej niż u pozostałych dwóch poprzedników. Widziałeś już nie raz jak ten egzemplarz zasuwa po niebie.Powodzenia ...PS. Zawis będzie trudno nim zrobić Kurna fajny ten ,,Śvirus,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dzięki Paweł Coś latałem ale generalnie to mój pierwszy motoszybowiec i nie wiem czego się spodziewać, kolega pomógł mi z ustawieniami, myślę że będzie ok Grześ myślę że zagrzeje u Ciebie dłużej niż u pozostałych dwóch poprzedników. Widziałeś już nie raz jak ten egzemplarz zasuwa po niebie.Powodzenia ...PS. Zawis będzie trudno nim zrobić Kurna fajny ten ,,Śvirus,, Boguś , z tym zawisem to faktycznie będzie ciężko ale spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jak latałeś 3d to na pewno dasz radę ????, aczkolwiek zawis lepiej ćwiczyć wysoko i nie oznacza to 10m... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Grześku jeszcze będziesz do niego doklejał balast żeby go więcej pogonić , a czeka na Ciebie lot testowy u mnie, jakoś się migasz od niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jak się ma górki, pagórki i wiatru pod dostatkiem, to będziesz Pan zadowolony. Mój Antares na nizinach się nie sprawdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Mój pierwszy motoszybowiec, czy to dobry wybór na początek?20170405_104437.jpg Powinien być dobry. Kierunki Ci się już nie mylą, więc na pewno Dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Nie planowałem zakupu tego modelu ale po telefonie od kolegi z lotniska stwierdziłem że to jedyna okazja spróbować czegoś innego. Czy mnie to wciągnie? to się okaże, wiem jedno, modele akrobacyjne zawsze będą na pierwszym miejscu. Motoszybowca raczej planuje jako dodatkowy model do rekreacyjnego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi