Ramzi87 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Część szukam kogoś zaznajomionego z dronami, a najlepiej race dronami z okolic Katowic. Zamówiłem już swojego pierwszego drona arf i najpewno będę potrzebował teoche pomocy aby go ulotnić. Wcześniej latałem motoszybowcem. Będę wdzięczny za wszelką pomoc i odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 A co takiego zamówiłeś ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzi87 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Eachine Wizard x220 Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Hehe. To nie jest dron. Tu nie ma autopilota. To jest wersja wyścigowa latająca głównie w manualu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzi87 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Też takiej szukałem jakoś żyrandole średnio mnie bawią. Motoszybowiec też był super ale po 2 miesiącach zaczął być nudny bo to za małe na latanie na zboczu a i ewolucje średnio tym robić. Po locie odwróconym 1.5 metra nad ziemią wiele więcej nie szło nim zrobic Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 No to powinieneś być zadowolony. Ale latanie quadem vs motoszybowcem to zupełnie inna bajka. Latanie quadem bardziej przypomina latanie śmigłowcem. Masz w komplecie fpv? Czy będziesz latał dookoła nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzi87 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Fpv też zakupiłem. Dlatego szukam też kogoś kto mnie poprowadzi Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To zanim przyjdzie masz jeszcze sporo czasu , u nas jest jeden spec , ale nie wiem czy znajdzie tyle czasu by pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzi87 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A można jakieś namiary prosić. Czasu mam pewnie od tygodnia do miesiąca. Zamawiałem na bangood Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 MKS "Gwarek " modelania w gimnazjum nr 3 w Rudzie Śląskiej czynne w soboty niedziele od 9 do 13 Wpisz w gooole maps znajdziesz adres. https://youtu.be/K5_fEfskn_U?t=125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi