WidziPrzezCiao Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Cześć mam na imię Michał i mam nadzieję że nauczę się tutaj tego i owego o modelarstwie od starych wyjadaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Proponuję zacząć od przeczytania regulaminu forum... http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WidziPrzezCiao Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Rozumiem, to że chcę się czegoś nauczyć o modelarstwie nie wystarcza w takim razie chcę zbudować Model Spitfire na podstawie planu z AutoCad'a i potrzebuję pomocy w przygotowaniu formatki do wydruku oraz porad dotyczących tworzenia poszycia samolotu gdyż nigdy w życiu nie miałem z tym do czynienia, jedyne co składałem do tej pory to masa modeli z gotowych odlewów plastikowych najczęściej marki Revell które swoją drogą nie zawsze prezentują oczekiwaną jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi