WidziPrzezCiao Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Cześć mam na imię Michał i mam nadzieję że nauczę się tutaj tego i owego o modelarstwie od starych wyjadaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirek Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Proponuję zacząć od przeczytania regulaminu forum... http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WidziPrzezCiao Posted May 28, 2017 Author Share Posted May 28, 2017 Rozumiem, to że chcę się czegoś nauczyć o modelarstwie nie wystarcza w takim razie chcę zbudować Model Spitfire na podstawie planu z AutoCad'a i potrzebuję pomocy w przygotowaniu formatki do wydruku oraz porad dotyczących tworzenia poszycia samolotu gdyż nigdy w życiu nie miałem z tym do czynienia, jedyne co składałem do tej pory to masa modeli z gotowych odlewów plastikowych najczęściej marki Revell które swoją drogą nie zawsze prezentują oczekiwaną jakość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeBe Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Witaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts