Piotrek_SGM Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Panowie, nie wiem czy 30e i 140e to to samo, ale raczej wątpliwe - za duża różnica rozmiaru, chociaż sam kształt może taki sam -ale ja tego nie wiem. Pokleiłem to i owo, widać, że dość dobrze pozbieraliśmy kawałki. Na tą chwilę skleję co mogę i za dłuższy czas przekażę jednemu miłosiernemu koledze z forum, który się zaoferował pomóc. Nie piszę celowo komu, jak chce to niech się odezwie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaciej Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Trzymam kciuki za odbudowę modelu. Sam rozbiłem rok temu YAK-54; zimę spędziłem nad nauka FreeCad-a i odrysowaniem niezbędnych części metodą "reverse engineering" z połamanych elementów pozbieranych z lotniska. Wynik rysowania dałem na laser do wycięcia - elementy jak z zestawu :-). Teraz tylko poskładać wszystko razem w jedną całość i YAK będzie jak nowy. Czego i Tobie życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Dzięki i Tobie również powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi