Marek_Spy Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Mam jakiś nadajnik i odbiornik Corona ale już nie wiem czy to jest V1 czy V2 ? na nadajniku nic nie pisze a na odbiorniku też nie ma a i przydał by się moduł do futabci żeby nie tylko latać na 35 MHz choć dobrze pracowała ( muszę naładować i sprawdzić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Darek - z ust Nam to wyjąłeś . Pewnie Marek miał jakąś rozbawioną imprezkę i koniecznie coś chciał napisać . A tak na poważnie to wstaw chociaż fotki i napisz konkretnie...o so chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 O to czy mam V2 czy inną ale OK wstawię fotki na module pisze CT8J , RF MODULE FOR JR TZ FM i ponizej 2,4 GHz DSSS Pogooglałem i jak podejrzewam to V2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi