lukwisz.pl Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Podczas pracy pękła mi śruba w popychaczu służąca do regulacji zaworów. U Chinczyków nie znalazlem. Może ktoś ma taki przechodzony silnik na dawcę części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Jak Ci pilno to wkręć tam M3 z łbem walcowym pod ampula od dołu - w gniazdo wejdzie popychacz a od góry dasz kontrę - jedynie co to musisz dremelkiem wypiłować szczelinę pod śrubokręt. W którymś ASP tez mi to dziadostwo poleciało i do dziś pracuje na ampulu. Jak Ci mniej pilno to : http://www.justengines.co.uk/acatalog/A.S.P.-52-61-FS-Spares.html Część numer 80724 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 W Modele Sklep była dostawa części.Sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Kolego Łukaszu części do ASP kupowałem w NASTIKU. Miałem zawsze szczęście, towar był na półce w sklepie. Zadzwoń do sklepu. Na stronie sklepu jest taka informacja; Do silników ASP i Magnum oferujemy pełny asortyment części zamiennych.Czas realizacji 1-2 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Podczas pracy pękła mi śruba w popychaczu służąca do regulacji zaworów. U Chinczyków nie znalazlem. Może ktoś ma taki przechodzony silnik na dawcę części? Mam kompletną, używaną głowicę do tego silnika z uszkodzonym gwintem świecy więc jeśli jeszcze potrzebujesz taką śrubkę to wal śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Sasi sprawdź PW;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi