samolocik Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Tadeusz, Podaj proszę na prv swój adres. Jak będę miał jakiś zbędny silniczek to Ci podeślę. A w ESA zdarza się, że trzeba wycofać z użytku silnik z różnych powodów, więc wcześniej czy później coś mi się pojawi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabul Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Piotrze, dzięki za dobre chęci, ale mam jeszcze dwa podobne silniki i i strata tego jednego mi nie zaszkodzi. Rzeczywiście dużo dłubaniny, ale są zapaleńcy którzy dla satysfakcji lubią takie wyzwania. Ja niestety nie mam możliwości naprawy i muszę pogodzić się ze "stratą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Echh jak moze bede w bobrownikach to zobacze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi