KAIZEN Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witam. Mam na imię Darek jestem początkującym modelarzem i drukarzem 3d razem z Ojcem drukujemy modele latające i nimi latamy:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Super, Darku!!! Jeszcze tylko drobna prośba: zapoznaj się z naszym regulaminem i bądź łaskaw poprawić swój Avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAIZEN Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Super, Darku!!! Jeszcze tylko drobna prośba: zapoznaj się z naszym regulaminem i bądź łaskaw poprawić swój Avatar. Dziękuje czytałem że zdjęcia tylko swoje lub z modelem ale jakoś mnie tknęło moje logo firmy, nie wiem tak coś we mnie drgnęło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi