Daronn Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam. Chciałbym spróbować sił z modelami RC. Chciałbym zacząć od czegoś naprawdę taniego ale dającego dużo frajdy. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daronn Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Kiedy mój post zostanie zaakceptowany? Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jak dostosujesz profil zgodnie z regulaminem. Podpowiem -avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daronn Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Gotowe:) zdjęcia z modelem niestety nie posiadam:) Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi