alvaro1987 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Witajcie jestem Daniel mieszkam pod warszawą modelarstwem interesuje od około 15 lat lisz e na waszą pomoc i doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Przykro mi Daniel . Nie mogę zaakceptować Twojego powitania na forum. Jest niezgodne z obecnym regulaminem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro1987 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 To może zacznę jeszcze raz. Mam na imie Daniel modelarstwem interesuje od dawna .obecnie przymierzam się do budowy makiety z II wś wiele czytałem na waszym forum o budowie modeli . Ale mam tez wiele pytań. Lucze na waszą pomoc i doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Daniel ,chodzi o avatar Piesek ładny ale Nas średnio to interesuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro1987 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi