instruktor Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Dostałem ten link od kolegi. Muszę podzielić się tym z Wami - No cóż tylko amerykanie tak umieją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pebis Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 :?: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 http://www.rcgroups.com/forums/attachment.php?attachmentid=460745&stc=1 Sorry dałem plamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=341604 No tak ,miało być TO druga plama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Czyżbyśmy obaj sie ślinili na Mefisto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Nie rozumię. Co w tym jest nadzwyczajnego ? Nie czytałem tam wszystkiego bo akurat nie mam na to czasu. Może ktoś mi to wytłumaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pebis Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Mój MEFISTO czeka na montaż spaliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Chodziło mi żebyście zobaczyli między innymi TO http://www.rcgroups.com/forums/attachment.php?attachmentid=458517 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Z tego co wyczytałem to to czarne to carbon ... No wykonanie porażające ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Mi sie najbardzdziej podobają serwa na ogonie. Pewnie poszło z 100g ołowiu na dziób Robili to napewno laicy ,którzy nie spytali jak to powinno być pożądnie zrobione i takie tego efekty. Dziwne też że nie spytali jak są na tamtym forum skoro są tam zarejestrowani. Spsuli takie fajne modeliki aż ich żal (modeli oczywiście) Wnioski: Kto pyta nie błądzi :wink: Kto robi byle jak i niedokładnie , robi 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Z tymi serwami to nie masz racji to z lekka wyzsza szkoła jazdy. Z takim rozwiązaniem latają modele na naszym lotnisku i nie mają wcale ołowiu do wyważenia .Tak poprostu zastały zaprojektowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To że wystają po 5mm za obrys płyty satecznika to tak ma być? Przecież to zbędne opory i mnie to dziwi bardzo. Na wąłsne życzenie zakłucać opływ ststecznika to mało logiczne. Za to jednak kadłub mniejszy i smuklejszy - może o to budowniczemu chodziło. Inaczej sobie tego niumiem wytłumaczyć. Może ktoś mnie oświeci. Ja w szybolcu takiego czegoś nie wiedziałem nigdy dlatego pomyślałem że to ewidentny błąd, ale się może i myliłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Spójrz na duże makiety szybowców - serwa chowa sie w płatach nie dla tych paru gramów które trzeba bedzie dołożyć na dziób aby je zrównowazyć tylko po to aby mieć precyzyjne sterowanie bo im krótszy popychacz tym dokładniejsze sterowanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.