Grzesiek W Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam, 27 lat temu przyszedłem na świat. Rodzice kiedy mnie zobaczyli popatrzyli na siebie i zgodnie powiedzieli: "Nadajemy Ci imię Grzegorz" i tak zostało:) Modelarstwem rc jak i lotnictwem interesowałem się od dni pradawnych. Pierwsze wyprawy na lotnisko, pierwsze samoloty z papieru, pierwsze modele rc(raczej zabawka niż model) a skończywszy na szkole w Warszawie jako technik mechanik lotniczy. Z modelami nie rozstałem się na dobre mimo kilkuletniej przerwy. Teraz kiedy już zrobiłem się troszeczkę starszy odświeżam zainteresowanie. Teraz po kilkunastu latach kiedy znowu zasiadłem za sterami modeli rc, mogę śmiało powiedzieć, że jestem nowicjuszem w "tej zabawie". Mam nadzieję, że przede mną czeka ile startów tyle lądowań...Oby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi