Jarek205 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam Nazywam się Jarek Kosarz na forum ukrywam się pod pseudonimem Jarek205. Jestem z Wałbrzycha. Ponadto zajmuję się tylko szybowcami :wink: miedzy 1.5do 6m Pozdrawiam Jarek205 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witaj w gronie modelarzy :!: Daj tylko zdjęcie jak możesz żeby cie wrzyscy mogli rozpoznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witaj w nasze wirtualnej modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 witam cię szybowce to tez niezłe przecinaki przestworzy pozdrawiam i udanych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Krotko mowiąc- Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witaj! Szybole 6m wow o takich to nawet jeszcze niesłyszałem zapodaj foty jak możesz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek205 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Oto przedstawiam dla Tasma'y16 zdjęcie . Jest to ten mały modelik :wink: którego budowę skrupulatnie opiszę . Jako że nie jestem mały a mam jedynie 182 cm to kadłub jest odrobinę większy. :oops: Jaka to zabawka to pewnie się domyślicie. Ps. cdn :wink: :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jantar :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 To ja czekam na tą kontynuację ( w końcu wg. sygnaturki posiadasz szybole 6m )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jaka to zabawka to pewnie się domyślicie. Puchacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Tez zdaje mi sie ze to Puchacz Jantar ma stateczniki w kształcie T a tu widac mocowanie na statecznik płytkowy... Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam Widze , że nie jestem sam :wink: Ja też uwielbiam szybole ,jednak moje troche mniejsze od 1m do 2,8m. Ten na foto to niezły potwór będzie widze. Bede szczerze dopingował nowego forumowicza w szybolcowej budowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 imponująco wygląda ne szybowiec a wlaściwie to kadłub milo bedzie popatrzeć na gotowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.