kataklysm Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Próbuję wydłużyć lot mojego tbs'a miałem pakiet 3s 5k mah i latałem na śmigłach 1045 jak zaleca producent. Teraz kupiłem pakiet 4s też 5000mha i tu mam pytanie, producent zaleca śmigła 8x45 ale widziałem wypowiedzi że te silniki dają radę na 4s i 10x45. Ktoś z Was próbował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ja próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataklysm Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 I jakie efekty? Grzeją się czy spadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Oczywiście że grzeją się. Po pomiarze na hamowni wychodzi ciąg 1,2kg przy prądzie 25A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataklysm Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ale latales tak? Pytanie było czy to w ogóle ma sens. Jak jest wg Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Tak latałem i latam cały czas. Czy ma sens? Oczywiście. Nie widzę innego setupu dla tych silników przy wadze koptera do 2,5kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataklysm Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dziękuję za informację, podasz ile waży Twój model z pakietem jakim pakietem i ile mniej więcej czasu spędza w powietrzu na jednym ladowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=39245 Teraz są już lepsze silniki z bardziej wytrzymałymi łożyskami LHI. Wyglądają identycznie ale wykonane są z lepszych materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi