oldgliders Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Duża promocja na zestawy podstawowe KIT wszystkich naszych modeli. Zapraszamy wszystkich do skorzystania z tej oferty. Jest to nasza największa promocja, pozwala ona na zakup modelu w bardzo dobrej cenie. Szczegóły oferty na Facebooku. Zapraszamy do śledzenia strony internetowej oraz Facebooka, niebawem promocja na modele gotowe ARC i ARF. https://www.facebook.com/OldGliders/photos/a.303239046385549.72710.303203739722413/1484021711640604/?type=3&theater Dla przykładu podaję promocyjną cenę na zestaw: 1) IS-B Komar nowa edycja 2017 (Zestaw elementów wyciętych na maszynie CNC, kompletną dokumentację(skrzydło, kadłub i usterzenie) wydrukowaną w skali 1:1, płyta DVD ze zdjęciami "krok po kroku" z budowy modelu. Cena 500 zł). Promocyjna cena 350zł!!! 2) SZD-22 Mucha 1:4 (Zestaw elementów wyciętych na maszynie CNC, kompletną dokumentację(skrzydło, kadłub i usterzenie) wydrukowaną w skali 1:1, płyta DVD ze zdjęciami "krok po kroku" z budowy modelu. Cena 520 zł). Promocyjna cena 365zł!!! 3) SZD-9 Bocian 1:5 1e oraz 1c wersja cało-drewniana (Zestaw wyciętych elementów na maszynie CNC (skrzydła, stery, kadłub) , kompletną dokumentację (kadłub, skrzydła i stery) wydrukowaną w skali 1:1, płyta DVD ze zdjęciami "krok po kroku" z budowy modelu. Cena: 488 zł) Promocyjna cena 340zł!!! Zapytaj o cenę modelu, który by Ciebie interesował. Promocja ograniczona ilościowo, nie zwlekaj. Czas to pieniądz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Duża promocja na zestawy podstawowe KIT Zapytaj o cenę modelu, który by Ciebie interesował. ITS 8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ja skorzystałem, z niecierpliwością czekam na swojego Komara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ja już dostałem przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldgliders Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 ITS 8? Cena promocyjna: * Zestaw wyciętych elementów na maszynie CNC (skrzydła, stery, kadłub) , kompletną dokumentację (kadłub, skrzydła i stery) wydrukowaną w skali 1:1, płyta DVD ze zdjęciami "krok po kroku" z budowy modelu. Cena: 720 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldgliders Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zostały ostatnie dwa dni na skorzystanie z promocji. Promocja obowiązuje tylko do 31.08.2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi