piotr_w Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Cześć, chciałem nauczyć się latać modelami samolotów. Ćwiczyłem trochę na FMS, mam Pioneera i trochę pytań. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Wiek w profilu,avatar.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin68 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Dzień Dobry . Nie jestem modelarzem chcę tylko uzyskać od Państwa jeśli jest możliwe wyceny silniczków spalinowych , które mi pozostały po moim Tacie który był modelarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Marcin ,załóż nowy temat w Powitalni a nie u kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_w Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ustawione. Dzięki za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi