Jano Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Moje pytanie jest może naiwne ale nie za bardzo znam się na elektronice. Czy jest możliwe zasilanie odbiornika z pakietu s2 przez normalny regler od silnika szczotkowego?(to by była jedyna funkcja tego regla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Moim zdaniem nie ma przeciwwskazań, ale IMO lepiej kupić specjalizowany układ. Wydajność reglowych BECów jest umiarkowana, a regler ciężki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 mozna zastosowac np taki regulator http://www.emodel.pl/esklep/dynam-rxregulator-zasilanie-p-74.html i pakiet 2s tylko waga takiego zestawu jest porównywalna z NiMH'ami tylko prady ladowania duze wiec mozna latac caly dzien praktycznie bez przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Generalnie chodzi o to że mam takie 2 pakiety i regle a szkoda by się marnowały.Taka różnica w wadze jest mało istotna.Z waszych odpowiedzi wynika że się nie zmarnują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja używam czegoś takiego i jestem zadowolony. Przy okazji jest bezpieczniej jakby jeden akumulator się uszkodził czy wyładował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Cosik link u mnie nie działa edit.no fakt sprawdziłem wieczorem i link działa TX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Nie wiem co mogłem źle w linku zrobić, u mnie działa. W Nastiku jest to dostępne, a nazywa się Regulator napięcia VR-8L (liniowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.