motyl Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Stałem się posiadaczem ładnej EXTRY :) [img]http://www.szabatowski.com/forum/fotki/motyl/extra%20003.jpg[/img] [img]http://www.szabatowski.com/forum/fotki/motyl/extra%20005.jpg[/img] [img]http://www.szabatowski.com/forum/fotki/motyl/extra%20007.jpg[/img] [img]http://www.szabatowski.com/forum/fotki/motyl/extra%20015.jpg[/img] troszke potrwa zanim go ulotnie ale ulotnie :) Silnik OS MAX 4+takt 15cm z pompą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Zdjecie motyl, zdjecie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Motyl ile za to cudo trzeba zaplacic??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Jak widze fotki to mi slinka cieknie na taka maszynke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Sorki że nie odpisalem byłem poza zasiegiem Cudo ?? etam zwykły model zapłacić trzeba 800+ przesyłka 50zł. Ale w wyposażeniu wszystko łącznei z kołpakiem. Brak tylko silnika serw, popychaczy i elektroniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Dzięki Panu.... mówis zo mnie czy o tym wyżej ?? mi nie musisz dziękować ani mówić na PAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Oby nie zapeszać silnik lada dzień będzi eu mnie w domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no i silnik dotarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Bedziesz musial niezle si sprezac aby nie wyleciec poza 30m okrag zasiegu Twojego radia. Albo mam lepszy pomysl -podesle Ci t-51 ty yslij mi ten . Do startu moj wystarczy a potem to i tak (co bys nie robil) gleba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 hehehe:) tam też taki mądry byłeś ?? dziś od rana molestuje RIKU.COM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 tam też taki mądry byłeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 no to włąśnie jestem na etapie montowania silnike w kadłubie Tak wygląda moja modelarnia przez około tydzień max2 tygodnie Przeprowadzam się wkrótce na swoje nowie mieszkanko, (własne) dlatego żonka pozwala mi już na takie cuda Nie chce wspominać co jest w moim pokoju juz od 2 tyg nie sprzatam. Ale za 2 tyg będe miał modelarnie juz typową w piwnicy Al enarazie mam taką Zabieg taki bo góra maski jest odchylona od osi kkrzydeł o 5st w dół, a j asilnik daje na 0st. dlatego musiałem wypoziomować deske i oś skrzydeł aby poprostu wręge ustawić pod kątownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 ta dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Łooo kruca fix :shock: Ja bym od razu z patelni dostał gdybym tylko ze śmigłem wszedł do kuchni. No extra Extra piękna Widzę że postawiłem w kuchni i zamontowałeś śmigło z jedną łopatą. Czyżby żona chciała kapuste siekać? Co do mieszkania to ja tez w sierpniu się przeprowadzam na własne cztery kąty ibędę miał wielką piwnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 teraz silnik wisi yno na oslonie?? jak to bedzi laczone z kadlubem?? poprzez fajer box? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 na jakiej osłonie ?? przecie to kadłub laminatowy jest jedna wręga w której musze wyciąć dziure na zbiornik i teraz wkleiłem firewala. a obie wręgi polącze jeszcze sklejką w połką w której będą serwa pakiet i odbiornik, wszystko pod maską silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 i jak ruszylo sie cos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 narazei nic się nie ruszyło narazei leń na d*** przyjdzie jesień to się ruszy wszystko juz jest i czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 nie to żebym się obijał zaczołem znów dłubać troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.