sly1954 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam Jest to mój pierwszy post, i zaczynam od szukania pomocy. Dopełniam formalnośći z Stefano Duranti , i potrzebuję kodu komputera. I nie wiem gdzie szukać i co to jest .Potreśći widać moją znajomość ''maszyny'' Dziękuje za szybką i jasną odpowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Ze strony http://www.profili2.com/eng/default.htm Trzeba ściągnąć i uruchomić PCCode.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dzięki za szybkość pozdrawiam Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Napisz później czy Ci się udało zarejestrować program. Może w końcu też się zdecyduję i zrobię o samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Otworzyłem i z tego co tu jest napisane,jest to prośba o przysłanie CD. Ja wysłałem pieniądze,i dostałem wiadomość,o przysłanie mojego kodu komputera pozdrawiam Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Przy pomocy syna wysłałem kod, dzięki za pomoc . Po otrzymaniu rejestracji powiadomię. Pozdrawiam Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Otrzymałem kody do'' profili2'',wszystko działa tak jak oczekiwałem. Drukuje żeberka,noski ,otwory odciążające,zbieżne ,proste skrzydła. Szablony do styropianu ,czyli wszystko co chcesz. JA jestem zadowolony,wystarczy wydrukować i na balse dzięki za pomoc Pozdrawiam sylwek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 No to fajnie Chyba też się zarejestruję. Możesz po kolei napisać co i jak,nie było problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam Tak jak napisałeś ,'' PCCode.exe'' wyświetla się kod . Wysyłasz do Stefano z adresem i otrzymujesz numer Pozdrawiam Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Wcześniej zrobiłeś mu przelew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jeśli coś potrzebujesz pisz ,z chęcią się pobawię. Mogę zeskanować i wysłać pocztą,lub listem. pozdrawiam Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Pieniądze wysłałem listem,koszty przelewu wynoszą prawie tyle samo. Pozdrawiam Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Zobaczę sam co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Nie ma obawy uczciwy człowiek Pozdrowienia Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witam, potwierdzam, Stefan jest OK :-) Płaciłem Pay Pal'em i wszystko załatwiłem w jeden dzień. Jest jeszcze do przetestowania opcja z otrzymaniem licencji na drugi komputer. Ktoś już tego próbował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Potwierdzam, właśnie wpisałem kod i wszystko działa. Płaciłem PayPal'em i załatwiłem wszystko w godzinkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciu Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witam,potwierdzam, Stefan jest OK :-) Płaciłem Pay Pal'em i wszystko załatwiłem w jeden dzień. Jest jeszcze do przetestowania opcja z otrzymaniem licencji na drugi komputer. Ktoś już tego próbował ? Witam! Jak poprosisz i wyślesz drugi PC Code to Stefano przyśle Tobie numer licencji na drugi komputer. Nie próbuj tego robić za często !! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam Czy ktoś próbował się zarejestrować się w programie IsiPlot ,i z jakim wynikiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Czy ta opłata jest jednorazowa, czy za wyznaczony okres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Nie ma limitu czasowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.