pietka Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 https://www.youtube.com/watch?v=mzhRgTwKiZs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Pilot oblatywacz Wiesław Cena Oprócz Bielika oblatywał też Orkę Edwarda Margańskiego. Dodatkowo pamiętam Wiesława w M-26 Iskierka którym miałem okazję polatać w Dęblinie z pewnym szalonym kapitanem Ostatecznie PZL-130 Orlik został wybrany na samolot szkolno-treningowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ale Wiesław posiwiał ,Ja też zamieniłem parę słów z nim w Dęblinie , przyleciał iskierką na pokazy 95r ,rozmawialiśmy o tym samolocie o programie i o aparaturze którą miał na pokładzie .O oblocie, złamanym śmigle gdy podwozie się schowało i takie tam że trudno o nowe było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi