Piroman1024 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 WitamOstatnio trochę z nudów, trochę z potrzeby skrobnołem pewien programik do mierzenia obrotów silnika spalinowego metodą akustyczną.Program nie wymaga żadnych ustawień, wystarczy go uruchomić, wybrać ewentualnie źródło dźwięku i zapuścić na komputerze filmik bądź jakiś plik muzyczny z dźwiękiem silnika którego obroty chcemy poznać.Program testowałem na kilku poniższych linkach do YT: U mnie na komputerze obroty podaje dobrze ale nie wiem jak się będzie sprawował na innych komputerach, bo już znalazłem jeden egzemplarz u kolegi który jakimś cudem pokazuje inne wartości.Jako że pisarz ze mnie marny to by było na tyle, życzę udanej zabawy.PozdrawiamP.S.Jeśli temat umieściłem w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie do własciwego:)Proszę o wszelkie uwagi, sugestie, krytykę, pytania czy cokolwiek jeśli macie.Tachometr.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ciekawe,ciekawe Moja zaś uwaga w temacie dotyczy faktu, że masz nieuzupełniony profil i proszę to uczynić niezwłocznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi