wotold Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Witam wszystkich! Jestem nowy, miło mi dołączyć do Waszego grona. Właśnie wybiła mi 30-stka a na prezent dostałem coś o czym zawsze marzyłem, czyli pierwszy model zdalnie sterowanego samolotu - Pioneer II R-Planes. Z tego co widzę to forum jest kopalnią cennej wiedzy Już mam pierwsze pytania w związku z symulatorem tego modelu, ale na pytania przyjdzie czas. pozdrawiam Witek z Krakowa
Shock Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Witek do pełni szczęścia brakuje tylko zastosowania się do tego punktu (wyciąg z regulaminu ) 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu.
wotold Opublikowano 16 Września 2017 Autor Opublikowano 16 Września 2017 W takim razie zdjęcie usunąłem. Czy mogę już liczyć na akceptację?
Rekomendowane odpowiedzi