wotold Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Witam wszystkich! Jestem nowy, miło mi dołączyć do Waszego grona. Właśnie wybiła mi 30-stka a na prezent dostałem coś o czym zawsze marzyłem, czyli pierwszy model zdalnie sterowanego samolotu - Pioneer II R-Planes. Z tego co widzę to forum jest kopalnią cennej wiedzy Już mam pierwsze pytania w związku z symulatorem tego modelu, ale na pytania przyjdzie czas. pozdrawiam Witek z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Witek do pełni szczęścia brakuje tylko zastosowania się do tego punktu (wyciąg z regulaminu ) 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotold Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 W takim razie zdjęcie usunąłem. Czy mogę już liczyć na akceptację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Jasne że możesz ,witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi