RobertK Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Był w tym roku na JetPower https://www.youtube.com/watch?v=YPF8rwenppo Rafał ,co sądzisz o dźwięku turbiny z dopalaczem ?
solainer Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Dźwięk przeraźliwie glośny, po odcieciu dopalacza w pierwszej chwili myślałem że turbina zgasła. Kreciłem sie troche koło tego modelu zaraz po wylądowaniu ale nie udało mi się zajrzeć mu pod ogon, a byłem ciekaw jak to wygląda od środka.
RobertK Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Dźwięk przeraźliwie glośny, po odcieciu dopalacza w pierwszej chwili myślałem że turbina zgasła. Kreciłem sie troche koło tego modelu zaraz po wylądowaniu ale nie udało mi się zajrzeć mu pod ogon, a byłem ciekaw jak to wygląda od środka. Cześć Piotrek, ja jestem miłośnikiem wrażeń dźwiękowych jakie emitują turbiny, nade wszystko dopalacze samolotów w skali 1:1 Niestety na żywo nie słyszałem turbiny modelarskiej z dopalaczem.
solainer Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Szkoda film wogóle nie oddaje tego co było słychać w powietrzu. Super efekt w dość niepozornym modelu.
rafał .k Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 Dopalacz robi wrażenie ,niestety uzyskanie go nie jest takie proste jak się wydaje
Rekomendowane odpowiedzi