rafał .k Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Trochę stare ale oglądaliście? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Był w tym roku na JetPower https://www.youtube.com/watch?v=YPF8rwenppo Rafał ,co sądzisz o dźwięku turbiny z dopalaczem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
solainer Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Dźwięk przeraźliwie glośny, po odcieciu dopalacza w pierwszej chwili myślałem że turbina zgasła. Kreciłem sie troche koło tego modelu zaraz po wylądowaniu ale nie udało mi się zajrzeć mu pod ogon, a byłem ciekaw jak to wygląda od środka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Dźwięk przeraźliwie glośny, po odcieciu dopalacza w pierwszej chwili myślałem że turbina zgasła. Kreciłem sie troche koło tego modelu zaraz po wylądowaniu ale nie udało mi się zajrzeć mu pod ogon, a byłem ciekaw jak to wygląda od środka. Cześć Piotrek, ja jestem miłośnikiem wrażeń dźwiękowych jakie emitują turbiny, nade wszystko dopalacze samolotów w skali 1:1 Niestety na żywo nie słyszałem turbiny modelarskiej z dopalaczem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solainer Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Szkoda film wogóle nie oddaje tego co było słychać w powietrzu. Super efekt w dość niepozornym modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafał .k Posted September 19, 2017 Author Share Posted September 19, 2017 Dopalacz robi wrażenie ,niestety uzyskanie go nie jest takie proste jak się wydaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts