rafał .k Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Trochę stare ale oglądaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Był w tym roku na JetPower https://www.youtube.com/watch?v=YPF8rwenppo Rafał ,co sądzisz o dźwięku turbiny z dopalaczem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Dźwięk przeraźliwie glośny, po odcieciu dopalacza w pierwszej chwili myślałem że turbina zgasła. Kreciłem sie troche koło tego modelu zaraz po wylądowaniu ale nie udało mi się zajrzeć mu pod ogon, a byłem ciekaw jak to wygląda od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Dźwięk przeraźliwie glośny, po odcieciu dopalacza w pierwszej chwili myślałem że turbina zgasła. Kreciłem sie troche koło tego modelu zaraz po wylądowaniu ale nie udało mi się zajrzeć mu pod ogon, a byłem ciekaw jak to wygląda od środka. Cześć Piotrek, ja jestem miłośnikiem wrażeń dźwiękowych jakie emitują turbiny, nade wszystko dopalacze samolotów w skali 1:1 Niestety na żywo nie słyszałem turbiny modelarskiej z dopalaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Szkoda film wogóle nie oddaje tego co było słychać w powietrzu. Super efekt w dość niepozornym modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Dopalacz robi wrażenie ,niestety uzyskanie go nie jest takie proste jak się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi