kolekszy Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Część, nazywam się Krzysiek, modelami RC bawiłem się w wieku 10-14 lat. Teraz mam 29 i miałem okazję znów złapać bakcyla. Aktualnie jestem na etapie odświeżania wiedzy z elektroniki , od sanwy vg400 dużo się zmieniło. Pozdrawiam i życzę tyłu lądowań ile startów. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Nie miałeś już konta o nicku Chomik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolekszy Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Może jako 10 latek miałem ale kompletnie nie pamiętam Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi