Jacekleśnik Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Witajcie, Jestem nowym użytkownikiem forum modelarskiego RC Pracuję na co dzień w Lasach Państwowych - po prostu leśnik Zajmuje się modelarstwem, posiadam spitfire z silnikiem spalinowym w skali 1:24 samodzielnie wykonany ze sklejki balsowej na wiosnę będę przerabiać owy model na wersję elektryczną Jestem Operatorem VLOS i BVLOS ( wielowirnikowiec oraz płatowiec) na forum głównie będę się poruszać w tematach związanych ze sprzętem elektronicznym między innymi kamerki FPV itd. Składam powoli Sky Surfer 2600mm już na forum widziałem jak starsi modelarze ładnie udoskonalili ten motoszybowiec i będę się na ich doświadczeniu oraz patentach wzorować Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Witaj na forum . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi