bigi57 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Jestem Andrzej mam 60 lat, od 31 lat mieszkam w Belgi,jako mlody chlopak 12lat uczeszczalem do modelarni,w Libiazu,moim instruktorem byl Pan Zbigniew Matlak Pozniej mialem 40 lat przerwy i po czterdziestu latach powrocilem do modelarstwa. Pilotem jestem marnym,buduje samoloty,kiedys zrobilem troche lodzi,ale wole samoloty. Zbudowalem kilkanascie Delt BIGA,ktore nawet lataja,buduje duzo bez planow z glowy i nawet to wszystko lata, Samoloty moje lataja,tylko ja sie jeszcze nie nauczylem latac. Wszystkie moje modele oblatuja koledzy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Witamy Cię Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Witaj na forum . Andrzeju ,Pan Matlak i jego sklepik to dawniej było podstawowe źródło pozyskiwania materiałów,modeli i miłych pogawędek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi