syriusz90engi Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cześć, jestem Syriusz i amatorsko zajmuję się modelami latającymi oraz jeżdżącymi. Witam wszystkich na forum, mam nadzieję, że razem z forum poszerzę swoją wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Czy to Twoje pierwsze konto na forum ?? Takie nicki coś Ci mówią ? PartnerskyC 3xterbucky marcinekkalko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasabi1 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam jestem wasabi1 -interesuje mnie polskie lotnictwo przedwojenne , buduję makiety RC samolotów oraz modele pływające RC z napędem parowym.Witam serdecznie Wszystkich na forum ,jestem zainteresowany zdobywaniem nowej (ciekawej ) wiedzy. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Leszek ,nie witamy się w temacie innego użytkownika. Proszę o założenie nowego,swojego tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi