syriusz90engi Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Cześć, jestem Syriusz i amatorsko zajmuję się modelami latającymi oraz jeżdżącymi. Witam wszystkich na forum, mam nadzieję, że razem z forum poszerzę swoją wiedzę Cytuj
Shock Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Czy to Twoje pierwsze konto na forum ?? Takie nicki coś Ci mówią ? PartnerskyC 3xterbucky marcinekkalko Cytuj
wasabi1 Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Witam jestem wasabi1 -interesuje mnie polskie lotnictwo przedwojenne , buduję makiety RC samolotów oraz modele pływające RC z napędem parowym.Witam serdecznie Wszystkich na forum ,jestem zainteresowany zdobywaniem nowej (ciekawej ) wiedzy. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam. Cytuj
Shock Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Leszek ,nie witamy się w temacie innego użytkownika. Proszę o założenie nowego,swojego tematu . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi