kolekszy Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jak w temacie macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie można w spokoju latać? Poszukuję też kogoś z kim będę mógł odświeżyć umiejętności lotnicze po 10 latach przerwy. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Model69 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 zobacz kolego na OSSM.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Zapraszam do siebie- Bukowo na południe od Kluczborka. Pola nieograniczone, ale minus jest taki, że tylko trawa- brak twardego, gładkiego pasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolekszy Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Panowie, poszukuję kogoś z Heli. Ja jako nowicjusz mam problem z ustawieniem go do lotu- stabilnego lotu. Głównie chodzi mi o wypoziomowanie głowicy, ogólnie rzucenie okiem co i jak poprawić. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi