Jedrexxx Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Witam wszystkich forumowiczów, nazywam się Jędrzej, mam 16 lat i przygodę z modelarstwem zacząłem w zeszłym roku. Obecnie posiadam 3 modele w tym 2 spalinowe. Na forum przyszedłem ze względu na chęć zdobywania nowej wiedzy oraz żeby pomóc innym osobom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Oo kolega z Bielska witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrexxx Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Oo kolega z Bielska witaj ! Dokładniej to Rudzica/Roztropice więc okolice Bielska ale jestem członkiem modelarnii Aeroklubu w B-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrexxx Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Avatar zmieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi