GosiaD Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Cześć, mam na imię Gosia. Mam minimalne doświadczenie z modelami RC - konkretnie: rozbiłam jeden. Jestem tutaj dlatego, że od kilku lat w widocznym miejscu mojego mieszkania na szafie leżą dwa takie modele - jeden żółty Piper i drugi niebieski motoszybowiec i obiecałam mężowi że się zajmę 'pozbyciem' ich. Pomyślałam, że może ktoś na tym forum podpowie mi ile są warte i uda mi się je sprzedać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Gosia z reguły nie zależy Nam na osobach chcących wykorzystać forum do sprzedaży swoich rzeczy i zniknięcie.... Giełdę tworzą forumowicze i to w pewien sposób ich przywilej do korzystania z niej. Dla osób "niezrzeszonych" są portale aukcyjne (płatne,niepłatne) i inne formy zbycia . Nie oznacza to jednak że tu w temacie nie możesz przedstawić co chcesz sprzedać i może uda się oszacować co ile jest teoretycznie warte bo tak naprawdę jest warte tyle ile ktoś zgodzi się za to zapłacić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi